Elämykset

Välitämme ja tuotamme luontoon, monipuoliseen liikuntaan ja kulttuuriin liittyviä laadukkaita räätälöityjä elämyksiä ympäri vuoden. Seuraavassa esimerkkejä asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyistä, opastetuista ja maksullisista palveluistamme:

 • Sieni- ja marjaretketsienet

Sieni-ja marjapaikat löydetään pienen automatkan päästä ja retken pituus määräytyy asiakkaan toiveiden ja löydettävän sadon mukaisesti. Retkelle voidaan ottaa mukaan pienet retkieväät ja juotavaa.

.

 • PyöräilyretketPolku

Asiakkaille vuokrataan pyörät ja pyöräilykypärät sekä tarvittaessa lasten turvaistuimet. Pyöräilyreitit pyritään rakentamaan turvallisiksi ja pääosin joko pyöräteihin tai metsäteihin rakentuviksi. Retken pituus määräytyy asiakkiden toiveiden mukaiseksi. Mukaan voidaan ottaa pienet eväät ja juotavaa.

.

 • KalastusretketIsmo_kala

Kalastusretket toteutetaan kalastusoppaan johdolla. Kalastusvene on varustettu tarvittavilla pyyntivälineillä, veneilyliiveillä ja retkeen liitetään piknik tauko jossain kansallispuiston saaressa.

.

 Yhteistyökumppanimme tuottaa ratsastustunteja ja metsäratsastusretkiä. Matkaa ratsastustallille on reilut 15 km, 15 minuuttia. Tuntivaraukset tulevat Villa Takilan kautta.

.

 • Frisbeegolffrisbeegolf

Yhden kilometrin etäisyydellä Villa Takilasta on 18 korinen haastava frisbeegolf rata. Villa Takila vuokraa asiakkaille tarvittavat kiekot, hoitaa peliin liittyvän perehdytyksen ja ohjaaja pitää kirjaa osallistujien tuloksista. Mukaan tulee myös janojuomaa ja tarvittaessa pienet eväät, joita voi nauttia Kullasvuoren harjun uusissa näkötorneissa, jonne rata päättyy. Kuljetus pelipaikalle hoidetaan tarvittessa autolla ja sinne voi mennä myös esimerkiksi pyöräillen.

 • MelontaretketMelontaretket

Kauttamme on mahdollista vuokrata kanootteja ja saada melontakartat Päijänteelle. Järjestämme myös ohjattuja melontaretkiä. Lähtö retkille on vajaan kilometrin päästä Villa Takilasta. Mukaan retkelle on mahdollista tilata retkieväät ja -janojuomat.

.

 • Päijänne -risteilytristeilu

Varaamme asiakkaillemme joko venetaksin tai Elbatar -laivan toteuttamia Päijänne risteilyjä. Venetaksimatkat alkavat Villa Takilan omasta laiturista ja Elbatar -laivan risteily Laivarannan huvivenesatamasta. Vetaksiristeilylle voidaan ottaa mukaan eväät ja janojuomaa, Elbatar -laivalla toimii oma ravintola.

.

 • Husky -safaritHaski

Yhteistyökumppanimme tuottaa hyvin toteutettuja eripituisia husky -safaripalveluja 60 kilmetrin, n. Yhden tunnin etäisyydellä Villa Takilasta. Varaamme asiakkaillemme elämyksellisen safariretken ja hoidamme tarvittessa kuljetuksen paikan päälle.

.

 • MoottorikelkkasafaritSnowmobile safaris

Yhteistyökumppanimme tuottaa hyvin hoidettuja ja toteutettuja eri pituisia moottorikelkkasafaripalveluja n. 30 kilometrin, 30 minuutin etäisyydellä Villa Takilasta. Varaamme asiakkaillemme elämyksellisen moottorikelkkasafariretken ja asiakkaan halutessa myös ruokailu- ja taukotarjoilun ja tarvittaessa hoidamme edestakaiset kuljetukset Villa Takilasta paikan päälle ja takaisin.

.

 • Hiihtokoulu- ja hiihtoretketsukset3

Toteutamme yhteistyökumppanimme kanssa murtomaahiihtoretkiä Päijänteellä ja Padasjoen muilla hiihtoladuilla. Tarvittessa ensikertalaisille tai muutoin hiihtotaitojen palauttamisen tarpeessa oleville järjestämme ennen hiihtoretkeä intensiivisen hiihtokoulun, jossa opastamme perustaitoihin. Päijänteen laduille lähtö tapahtuu aina Villa Takilan oman laiturin alueelta. Retkiin sisältyy aina piknik -tauko, jossa juomatarjoilu ja makkaran paistoa.

.

 • Konserttimatkat Lahti ja HelsinkiKonserttikuljetukset

Toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa konserttimatkoja Helsinkiin ja Lahteen. Tilaamme liput, väliaikatarjoilut ja kuljetukset. Tarvittaessa mukana on koko retken ajan opas.

.

.

 • Helsinki ja Lahti sightseeing – matkat HelsinkiExpert-Sightseeing

Toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa sightseeing matkoaja Helsinkiin ja Lahteen. Tilaamme asiakkaiden toiveiden mukaan sisäänpääsyliput kiinnostuksen kohteina oleviin näyttelyihin, tiloihin, museoihin, tapahtumiin jne. sekä varaamme lounasravintolapaikat

.

 • Spamatkat Hämeenlinna Aulankospa

Järjestämme kylpylä -matkoja Aulangon kylpylään Hämeenlinnaan ja asiakkaan toivoessa liitämme matkaan käynnin joko Iittalan -lasikylässä Kalvolassa, Panssarimuseossa Hattulassa tai Sibeliuksen kotimuseossa tai Hämeen -linnassa Hämeenlinnassa.

.

Oppaamme puhuvat suomea ja englantia. Käytettävissä on myös oppaat, jotka puhuvat ruotsia ja venäjää.

Lisäksi tiedotamme asiakkaillemme Padasjoella ja lähikunnissa vuokrausjakson aikana olevista tapahtumista ja saatavissa olevista erityispalveluista.

fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi